dinsdag 3 februari 2009

KOEKJE VAN EIGEN DEEG VOOR GEMASKERDE ILLUSIONIST

De gemaskerde illusionist is niet meer! Voorlopig althans, als het aan zijn collega’s Klok en Kazan ligt. Tijdens de opnames van zijn laatste programma doken de twee onverwachts op en lieten hun mening duidelijk horen.
Nietsvermoedend was de gemaskerde illusionist bezig met verklappen van een truc voor een nieuwe aflevering van zijn show ‘Goochelaars
Ontmaskerd’. Hij deed tijdens deze truc uit de doeken hoe iemand een assistente binnen luttele seconden van de ene kant van het podium naar de andere kan ‘toveren’. Hij gebruikte daarvoor twee kooien die beide met een doek waren afgedekt. Aanvankelijk ging alles goed; de assistente werd naar volle tevredenheid weggetoverd uit de ene kooi. De andere kant haalde zij echter niet. Toen de gemaskerde illusionist triomfantelijk het doek van de tweede kooi haalde kwam hij tot de schrik van zijn leven. Tot zijn grote verbazing stond daar namelijk niet zijn assistente, maar stonden daar Hans Klok en Hans Kazan. Klok had een knuppel in de hand en om de knokkels van Kazan glinsterde een metalen boksbeugel. Zonder te twijfelen stapten de twee Hansen op de gemaskerde illusionist af en lieten hem zonder schroom weten en voelen hoe zij over zijn show denken. Nadat de gemaskerde illusionist een aantal rake klappen had geïncasseerd zaagden Klok en Kazan hem in tweeën. Beide illusionisten namen elk een helft van het lichaam met zich mee naar huis. In een korte reactie liet Klok weten al geruime tijd ‘not amused’ te zijn met de show van de gemaskerde man. ‘Het moest maar eens over zijn.’ Of hij en Kazan de twee lichaamshelften ooit nog terugzetten blijft vooralsnog onduidelijk. De beide heren hadden verder geen commentaar. Een woordvoerder vermeldde nog wel dat het feit dat beide illusionisten de initialen H.K. hebben absoluut niet op toeval berust, maar puur een illusie is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten